Suzanne C. Segerstrom, Bryd Murphys lov

Dansk Psykologisk Forlag, 2008

Det er almindeligt kendt, at optimistisk adfærd bidrager til bedre fysisk sundhed, større modstandskraft i forhold til livets udfordringer og mere glæde i relationerne til andre. Nyheden, som præsenteres her, er, at disse goder ikke kun er forbeholdt ’de fødte optimister’ – alle kan lære det!

Suzanne C. Segerstrom, ph.d. og lektor i psykologi, giver på et sagligt, videnskabeligt grundlag praktiske anvisninger på, hvordan man udvikler de færdigheder, som optimisterne bruger til at få det ud af livet, de ønsker. Det er ikke, hvad du tænker om fremtiden, der gør forskellen – det er, hvor vedholdende du arbejder hen imod dine mål, bl.a. ved at lære af dine fejl og ved at vide, hvornår du skal skifte kurs, når strategien ikke virker.

Oversat fra engelsk.