Winnie Dunn, Lev sanseligt, 2012

Dansk Psykologisk Forlag

Måske kan du lide fyrværkeri, høj musik og ekstremsport?
Måske foretrækker du at læse for dig selv eller at købe ind på nettet i stedet for at gå i indkøbscenteret?
Måske har du problemer med at arbejde i støjende omgivelser?
Eller måske kan du uden problemer ignorere forstyrrelser?
I Lev sanseligt forklarer Winnie Dunn, hvordan dine individuelle sansemønstre påvirker den måde, du reagerer på over for alt, hvad der sker for dig dagen igennem. Hver af os kan identificere os med et af fire sansemønstre. Ved at bruge spørgeskemaet i denne bog kan du finde frem til dit eget sansemønster og sammenligne det med din partners eller din kollegas. Det har nemlig stor betydning for, hvordan man løser sansemæssige konflikter derhjemme og på arbejdet.
Når du kender dit sansemønster, vil du være i stand til at vælge netop den rigtige påklædning, det rigtige job eller det rigtige hjem og forstå, hvorfor du træffer disse valg.
Fra bogens forord: ”… Når du forstår dine sensoriske behov, kan du foretage tilpasninger, så dit liv bliver mere tilfredsstillende. Glæd dig til at læse bogen og møde nye sider af dig selv og dine nærmeste.”
Ulla Sparholt, Ergoterapeut, Pd. i psykologi.
Winnie Dunn er en førende autoritet og internationalt anerkendt for sin forskning om, hvordan børn og voksne reagerer på sanseoplevelser i deres hverdag. Hendes forskning tager afsæt i ergoterapi og pædagogisk rådgivning, men er relevant for alle.
Dansk forord af Ulla Sparholt.