Berge & Repål, Trange rum og åbne pladser. Vejen ud af angst, panik og fobier

Dansk Psykologisk Forlag 2006

Angst og fobier kender alle til.
For mange bliver angsten så vedvarende og stærk, at den går ud over familieliv, arbejdsliv og fritid. Når angsten tager overhånd og man ikke længere magter at leve det liv, man ønsker, er det vigtigt at gøre noget ved problemerne. Bogen giver råd om, hvordan man selv kan gå frem og giver svar på centrale spørgsmål som: Hvad er angst? Hvorfor opstår angstproblemer? Hvordan får man kontrol med angstlidelsen? Hvem kan hjælpe? Trange rum og åbne pladser er først og fremmest skrevet for alle, der søger viden om angst – dem, der selv kæmper med angst, venner og pårørende, men også for fagfolk og behandlere. Af forfatterne til den meget roste Lykketyvene – Hvordan man overvinder depression (Dansk psykologisk Forlag, 2005).
Forord af Ulla Wattar.