Tal Ben-Shahar, Lykkeligere – find glæde i hverdagen

Dansk Psykologisk Forlag 2008

Tusinder af studerende har i psykologiundervisningen på Harvard University i USA lært, at man kan blive lykkeligere. Denne viden er med bogen Lykkeligere nu også tilgængelig for alle os andre. Med udgangspunkt i den nye forskningsgren “positiv psykologi” hjælper forfatteren dig med at forstå, hvad lykke er, og hvordan du kan lære at finde mere glæde i hverdagen. Der kræves både eftertanke og praktisk handling. Bogen bygger på videnskabelig forskning, men budskabet præsenteres på en personlig og lettilgængelig måde.

Lykkeligere er din personlige arbejdsbog. Indarbejd de enkle øvelser i din hverdag, og du vil se på dit liv med nye øjne og opleve ny mening. Når du vælger at leve for i dag og for i morgen på samme tid, så lærer du, hvordan dine umiddelbare personlige behov og dine mål på længere sigt bliver balanceret, og du nyder livet som aldrig før.

Tal Ben-Shahar er ph.d. og underviser på Harvard University. Han har været gæst i The Oprah Winfrey Show og er blevet interviewet til bl.a. Wall Street Journal, USA Today og New York Times om, hvordan man bliver lykkeligere.

Oversat fra amerikansk.