Lorraine Thomas, 7 dages forældretræning

Lindhardt og Ringhof 2006

Lorraine Thomas er stifter og daglig leder af The Parent Coaching Academy i London, Storbritanniens første coachingakademi. Her coacher hun både forældre og andre, der har med børn at gøre i mere professionel sammenhæng. Hun betegnes som Storbritanniens førende forældrecoach og er en aktiv skribent og debattør, som er dybt engageret i familieproblematikker og fakiliens trivsel generelt.

Lorraine Thomas er gift og er udearbejdende mor til datteren Holly på 3 år, sønnen Joshua på 6 år og stedsønnen Ben på 18 år. Hun oplever derfor selv de udfordringer moderne forældre står over for i hverdagen – stress, travlhed og tårnhøje forventninger til deres egne præstationer som forældre.

Lorraine er uddannet lærer og autoriseret coach med udmærkelse fra The Coaching Academy i Hampshire.