Ann Baily, Joseph Ciarrochi & RUSS HARRIS, Slip slanketyranniet, 2014

Dansk Psykologisk Forlag, 2014

 

Bogen indeholder et unikt program, baseret på den psykologiske metode ACT, og en 7 ugers bootcamp, der viser dig vejen til velvære og varigt vægttab.

Hvor mange slankebøger skal vi købe, før vi forstår, at det ikke virker? Hvor mange år skal der gå med hårde slankekure, hvor man taber sig … og tager på igen … og derefter kritiserer sig selv for ikke at kunne holde sin idealvægt?

Slip slanketyranniet er ikke en bog om slankekure. Det er en bog om at bygge bro mellem det, du ønsker at gøre, og det, du rent faktisk gør. Bogen indeholder et unikt program – og en 7 ugers bootcamp – der viser dig vejen til velvære og varigt vægttab. Du lærer, hvordan du kan ændre vaner og adfærd, selv når du oplever negative følelser og mangler motivation. Bogen og programmet bygger på den psykologiske metode ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og på mindfulness.

Bogen vil være et værdifuldt, anderledes og meget anvendeligt værktøj for dig, som ønsker at tabe dig. ACT er fremfor alt en særlig måde at være i verden på og er som sådan til gavn for alle mennesker.
Fra bogens forord af Ole Taggaard Nielsen, psykolog og indehaver af ACT Klinikken.